Min baggrund

Jeg er uddannet lægeeksamineret komplementær hormonterapeut på Institut for Komplementær Hormonterapi v/Caroline Fibæk, Naturopath IBM & Stine Fürst, Speciallæge i gynækologi og obstetrik. Jeg er også yogalærer og vil gerne hjælpe dig til et liv med mere energi, sundhed, overskud og livsglæde med udgangspunkt i hormonel balance. At bevæge mig ind i og fordybe mig i yogaens verden, har været et vendepunkt i mit liv. Yogaens evne til at åbne og forbedre forbindelsen mellem krop og sind, fik mine øjne op for, at bevægelse og vejrtrækningsøvelser kan øge kroppens vitalitet, sundhed og skabe fysisk og mental balance.

Min egen historie

Jeg har selv været udfordret af bl.a. hudproblemer og voldsomme blødninger, som har begrænset mig socialt. Jeg har oplevet humørsvingninger, smerter og mange andre gener, som jeg dengang ikke kunne relatere til hormonelle ubalancer. Allerværst har jeg følt lange perioder med ekstrem træthed, som virkelig bekymrede mig. Jeg har gang på gang søgt hjælp hos min læge, som ikke har været i stand til at hjælpe mig, fordi de blodprøver, som tages som standard ikke viste noget unormalt. Netop dét blev mit udgangspunkt for at fordybe mig i kroppens biokemi med særligt fokus på det biokemiske sprog som vores hormoner repræsenterer. Jeg har et stort ønske om at forstå og formidle, hvordan vores hormoner påvirker vores energiniveau, vores humør, vores vægt, vores frugtbarhed, vores søvn, vores hud, vores evne til at håndtere stress, ja listen er næsten uendelig.

Måske har du også oplevet at blive mødt med symptombehandling i det etablerede sundhedssystem. Har du problemer med din hud, blødningsforstyrrelser, humørsvingninger eller menstruationssmerter, lyder recepten ofte på p-piller. Føler du dig nedtrykt, grådlabil, sover dårligt, er ude af stand til at koncentrere dig og føler dig kronisk træt, fører det ofte til sygemelding, sovepiller eller antidepressiv medicin. Disse tiltag vil desværre ofte bringe den disharmoniske kommunikation mellem de hormoner der er i spil, endnu mere ud af balance og vi er i god tro på vej i den helt forkerte retning. Lad os i stedet drage omsorg for dine hormoners fine balance og begynde helbredelsen helt naturligt.